+36 70 600 8946 info@braingym-torna.hu

Gál-Kiss Orsolya

kineziológus, Brain Gym instuktor

További használt módszerek: EDU-K, One Brain Three in One, Touch for Health , Agyformatálás

Kineziológus vagyok, kb. 6 éve kezdtem el foglalkozni ezzel a természetgyógyászati ággal, mely megfigyeléssel és izomteszteléssel dolgozik, hogy kiderítse a probléma, elakadás vagy diszfunkció okát. Már az első alkalommal tudtam megtaláltam a helyem és azóta is szenvedélyesen tanulok és dolgozom.

Általam használt módszerek: One Brain Three in One Concept, Touch for Health, EDU-K avagy Edukineziológia (Brain Gym, Optimális Agyi Szerveződés /OBO, EDU-K In depth vagyis Edukineziológia mélyebben), Agyformatálás, Kulcsár féle Komplex mozgásterápia, metamorf masszázs technika.

Fontosnak tartom elmondani, hogy licence engedéllyel rendelkező Brain Gym oktató vagyok.

Gál-Kiss Orsolya - Certified Brain Gym tréner

Főleg gyerekekkel dolgozom, nekik  segítek, hogy a képességeiket használva, kiteljesítve, elérhetővé téve éljenek, tegyék a dolgukat és jól érezzék magukat a bőrükben.  Teljes aggyal tanulás könnyed érzését szeretném lehetővé tenni számukra.   Lehet ez egy egyéni közös munka, de lehet kis csoportos torna. Akár képességfejlesztő vagy  stresszoldó foglalkozás. De szíves látom a felnőtteket is, akik szabadulni szeretnének a stressztől és újra egyensúlyban szeretnének lenni.

Hogy mikor melyik módszerrel  vagy módszerekkel dolgozom azt a téma, probléma jellege határozza meg mindig. És kiválasztása is izomteszteléssel történik az egyéni munkák esetében.  Azt is a test határozza meg, hogy milyen ütemben dolgozunk és mennyi időnként találkozunk.

Szeretettel várlak!