+36 70 600 8946 info@braingym-torna.hu

Szolgáltatások

Brain Gym® egyéni Balance

A találkozás kb. 60 perc. Ez alatt megkeressük az egyéni tanulási tempót (PACE) és adott tanulási vagy életbeli céllal kapcsolatban azt vizsgáljuk, hogy melyik területeket funkciókat kapcsolja le a stressz ami miatt nem tudunk a legjobb tudásunk szerint teljesíteni. Ezután gyakorlatokat keresünk, amivel ez feloldható. Elvégezzük őket és megfigyeljük, milyen érzés az új stresszmentes mintában lenni. Minden Balance ünnepléssel végződik, ez a folyamat talán legfontosabb része, mert az öröm érzésével társítjuk és rögzítjük az új tapasztalatot.

A balance-ok az alábbi tanulási problémákban segíthetnek:

 • írási- és olvasási nehézség,
 • számolási problémák
 • tollbamondás, másolási problémák
 • figyelem
 • memória
 • vizsgadrukk, dolgozatoknál felelésnél lefagyás
 • szorongás, önbizalomhiány
 • tanulási motivációs hiány
 • szervezetlenség, mindent elfelejt, elhagy, rendezetlen, szétszórt.

Brain Gym® – Torna óvodásoknak

Csoportos foglalkozás 5-7 éves gyerekeknek. A heti foglalkozásokon mozgásos Brain Gym gyakorlatokat végzünk, mellyel segítjük az idegrendszeri érést illetve ellensúlyozzuk a modern, digitális világ életvitelből fakadó diszfunkciókat illetve „lekapcsolásokat”. Ez a heti fél óra jó eleme lehet az iskolába készülésnek, a túlmozgások és energiák levezetésére egy tér és lehetőség önmaguk és határaik megismerésére.

Kis csoportos foglalkozás: max. 8 fő. A foglalkozás hossza 30 perc.

Időpont: szerda 16.15-16.45 folyamatosan 2022 májusig

Helyszín: Angel Joga Budafok
Ár: 2.000 Ft/ alkalom

A csoportba előzetes bejelentkezés szükséges : info@braingym-torna.hu

Brain Gym® – Torna kisiskolásoknak

Csoportos foglalkozás 6-10 éves kisiskolásoknak. A heti 45 perces mozgásos foglalkozásokon azokkal a készségekkel foglalkozunk, melyek az iskolában szükségesek. Brain Gym gyakorlatokkal fejlesztjük az ezekhez tartozó agyi területeket. Visszakapcsoljuk a stressz által elérhetetlenné vált funkciókat, illetve ellensúlyozzuk a digitális eszközök használatából fakadó diszfunkciókat. Új mozgásmintákat építünk és ezzel visszaadjuk az örömöt és kreativitást a tanulásban és az életben.

Kis csoportos foglalkozás: max. 8 fő. A foglalkozás hossza 45 perc.

Időpont:  a foglalkozás 4 fő min. jelentkezése esetén indul
Ár: 2.500 Ft/ alkalom

Helyszín: Angel Joga Budafok / Budapest Jászai Mari tér

A csoportba előzetes bejelentkezés szükséges: info@braingym-torna.hu

Tanulj Pillekönnyen Brain Gymmel ®

online csoport kisiskolásoknak és iskolába készülőknek

Minden online foglalkozáson egy témát teszünk a fókuszba és vizsgáljuk meg mi is kell ahhoz, hogy ez jól menjen. Kipróbáljuk magunkat különböző helyzetekben és trükkös feladatokban – melyek a témához kapcsolódnak. Megfigyeljük a reakcióinkat – ezzel tanulunk önmagunkról is sokat és Brain Gym® gyakorlatokkal aktiváljuk képességeinket, idegrendszerünket a jobb eredmény érdekében. Összehangoljuk, integráljuk a jobb és a bal agyféltekéket. Beszélgetünk közben érzésekről és azok kezeléséről, fura helyzetek megoldási lehetőségeiről és persze stresszről, ami körülöttünk van. Minden foglalkozás egy külön egység, de egymásra épülnek és a tematika kialakításakor egy félévben gondolkozom, ahogy körbejárjuk a fontos készségeket és területeket.

Minden óra 60 perc és erre 6-10 éves gyerekeket várok.

Időpontok:

 • egyeztetés alatt
 • a csoport minimum 4 fő jelentkezés esetén indul
 • helyszín: Budapest XXII. kerület Angel Jóga, Budapest Jászai Mari tér
 • ár: 3.000 Ft/alkalom/fő

A csoportba előzetes bejelentkezés szükséges: info@braingym-torna.hu

Reboot with Brain Gym® – Indítsd újra Brain Gym®-mel!

Online mozgásos foglalkozás 9-13 éves korosztálynak. 45 perces órán mozgunk. A gyakorlatokat úgy válogatom össze, hogy stimulálja azokat az idegpályákat és funkciókat melyek a hosszú időn át tartó számítógépezés vagy mobilozás miatt lekapcsolnak. Ezek nem fárasztó, izzasztó gyakorlatok és még eszköz sem kell hozzájuk. kb annyi hely kell hozzá hogy ki tudja nyújtani karjait vagy le tudjon feküdni a földre oldalra vagy feje teteje felé nyújtott karokkal.

Időpont: egyeztetés alatt

Az online foglalkozás min. 5 fő jelentkezése esetén indul. Órák hetente 1x  vagy 2x megegyezés szerint. A szolgáltatás havidíjas.
Lehetőség van egyéni Reboot órákat kérni, egyéni egyeztetés szerint, testre / problémára szabott gyakorlatsorral.

Havidíj heti 1x órák esetén: 9.500 Ft
Havidíj heti 2x órák esetén: 18.000 Ft
Egyéni órák : 6.000 Ft/45 perc

A csoportba előzetes bejelentkezés szükséges: info@braingym-torna.hu