+36 70 600 8946 info@braingym-torna.hu

Vizsgára készülés… itt a FELVÉTELI !!!

„Nem tudom megmutatni, pedig tanultam”

Workshopjaink segítenek, hogy lélekben is a legjobb formában légy a vizsgán, felvételin : https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3jR7Usm8AHz-Mtll6Ow3vd7zMNWAu3W2Y5ykkVfNrK3Ca0A/viewform?usp=sf_link

Vagy válaszd a felvételi reggelén  az ” Indítót”  online – ami segít mentális csúcsformába kerülni egyszerű stresszkezelő és mozgásos gyakorlatokkal.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMZeL7jg30rVl84vy-ws07II0qZn9TDEI9AibDgkUPxc68Zw/viewform?usp=sf_link

Vizsgadurkk mentális lefagyást okoz sokaknál, ezért nem tudjuk a megtanult információ előhívni.

El kell engedni a stresszt és mozgással/ tornával visszakapcsolni a funkciókat. Erre is alkalmas egy EDU-K vagy Brain Gym Balance.

Workshopok a  mentális csúcsteljesítmény elérésére a Felvételin !  Nézd meg és válaszd a hozzád illőt !
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc3jR7Usm8AHz-Mtll6Ow3vd7zMNWAu3W2Y5ykkVfNrK3Ca0A/viewform?usp=sf_link

A stresszre adott válaszunk alapvetően 3 féle lehet: ütünk vagy futunk vagy lefagyunk. Stressz észlelése esetén az agyunk a túlélésért felelős szervekhez, izmokhoz pumpál több vért és oxigént és a „nem fontos” területeket mellőzi. Minél tovább tart a stressz annál inkább beleragadhatunk ebbe a csökkentett működésbe. A „lefagyás” állapotában nem férünk hozzá az eltárolt információkhoz, és mégsem tudjuk a választ- amit otthon már sokszor felmondtunk és tudtunk.

Azt mindenki tudja, hogy egy sikeres vizsgára készülni kell. Tanulni, ismételni, akár elpróbálni magát a vizsgát. Ezt többnyire meg is tesszük. De mentálisan kevésbé szoktuk ezt megtenni. Pedig a pozitív gondolatok a vizsgával kapcsolatban, hit önmagunkban és tudásunkban és az ezekből fakadó nyugalom és magabiztosság már fél siker. Az a fél, ami bekapcsolva tartja az agyat és elérhető teszi a már eltárolt információkat. Kreativitás és a problémamegoldó képesség, melyek a homloklebenyben szintén elérhetőek maradnak pedig hozzáteszik a siker másik felét. És már kész is a sikeres dolgozat vagy letett vizsga.

Brain Gym egyéni Balance-ok során testben és lélekben is készülünk, feltérképezzük a faktorokat melyek stresszt okozhatnak és kiiktatjuk őket és mozgásos gyakorlatokkal aktivizáljuk erőforrásokat, hogy a könnyed dinamikus egyensúly állapotában a kliens a legjobb teljesítményre legyen képes.