+36 70 600 8946 info@braingym-torna.hu

Brain Gym workshop segítőknek – szakembereknek

azoknak, akik kiegészítő módszert keresnek munkájukhoz

(logopédusoknak, pedagógusoknak, fejlesztőknek)

BGW1 -Brain Gym – Célzott mozgás a csúcsteljesítményért

Workshop időpontja előregisztráció elérhető – a workshop min. 6 fő jelentkezésével indul

Helyszín: Budapest, Jászai Mari tér
Ára: 20.000 Ft + 2500 Ft könyv 

Brain Gym egy holisztikus módszer, mely a kineziológia és  tanulásmódszertan elméleteken alapul és melyet Paul E Dennison és felesége Gail E Dennison fejlesztettek ki. A  Brain Gym 26 célzott mozdulattal és hozzájuk kapcsolódó technikákkal abban segít, hogy az egyén elérje személyes legjobb mentális teljesítményét életének legfontosabb pillanataiban.

Csökkenti a stresszt
megszünteti a stressz teljesítményre gyakorolt káros hatásait olyat célzott mozdulatokkal, melyek fizikai mentális és érzelmi harmóniát teremtenek.

Optimalizálja a teljesítményt
teljesíteni minden nap az élet minden területén nagy kihívást jelent. A tanulás fizikai elemeinek– a vizuális, hallási, mozgás és stressz kezelési készségek – fejlesztésével csúcson teljesíthetsz könnyedén.

Segít elérni a célokat

Keretrendszerünk lehetővé teszi, hogy olyan megbízható eszközrendszert fejlessz, mely igazodik testedhez, fejedhez, lelkedhez, hogy elérd céljaidat ott, akkor, úgy és olyan tempóban ahogy neked jó.

Gyere el, ismerd meg és tedd színesebbé és hatékonyabbá a foglalkozásaidat!

A workshop elvégzése után jogosult leszel a tanult gyakorlatokat használni a foglalkozásaidon, de nem jogosít a Brain Gym logo használatára és a módszer hirdetésére, illetve a gyakorlatok külön workshopon vagy tanfolyamon való továbbadására.

További információ, kérdések:

Gál Kiss Orsolya – Brain Gym instruktor

+36 70 600 8946

jelentkezes@braingym-torna.hu